A casa hi tenia revòlvers, pistoles, pólvora i un projectil d'artilleria

El detenen amb dos revòlvers carregats i li troben 25 armes de foc a casa, a Prades

L'home tenia revòlvers, pistoles, pólvora i un projectil d'artilleria, i havia alarmat els veïns perquè solia disparar en boscos del municipi

Redacció/EFEActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que tenia un arsenal a Prades, al Baix Camp, i que havia generat una gran inquietud entre els veïns perquè solia disparar en una zona boscosa propera a la localitat.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, l'home, de 64 anys, va ser detingut dimecres passat com a presumpte autor d'un delicte de tinença il·lícita d'armes.


En total, li van intervenir 25 armes de foc: dues d'aire comprimit i 23 de foc real, entre les quals revòlvers de diversos calibres i tres pistoles. A més, també hi van trobar 2 quilos de pólvora, abundant munició, eines per fabricar més munició i fins i tot un projectil d'artilleria de calibre 70 mil·límetres.

De totes aquestes armes, només 19 les tenia de forma legal, és a dir, amb guia i llicència d'armes, mentre que per a la resta no tenia llicència. A més, la llicència d'armes del detingut no li permetia portar-les a la via pública, però malgrat això causava alarma entre els veïns perquè solia disparar en zones boscoses del municipi.

En el moment de la detenció portava dos revòlvers carregats en disposició de disparar, a més de més munició. L'endemà, els investigadors van fer una entrada i registre al seu domicili amb suport de la unitat antiexplosius Tedax, i allà hi van localitzar l'arsenal, que guardava sense cap tipus de seguretat.

Totes les armes van ser intervingudes, i el detingut va passar a la disposició del jutge de guàrdia a Reus, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.

 

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut