Tram de l'A-7 a Vandellòs
El tram de l'A-7 que transcorre per Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

El despreniment de roques obliga a tallar l'autovia A-7 al seu pas per Vandellòs

L'autovia A-7 està tallada en sentit sud a l'altura de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, per motius de seguretat. Tot i que només fa un any que es va inaugurar aquest tram d'autovia, que transcorre entre Mont-roig del Camp i Vandellòs, el risc de despreniment de roques ha propiciat que s'hagi de tallar el tram anomenat coll de Balaguer, que afecta nou quilòmetres de terreny. Les obres per estabilitzar els talussos costaran més de 5 milions d'euros, però segons la subdelegació del govern les dates d'execució encara estan per determinar.

Actualitzat
L'alcalde de Vandellòs, Josep Castellnou, ha demanat la reparació del tram d'autopista i el reforç de la senyalització, que segons l'alcalde del municipi dóna lloc a la confusió.

La mala col·locació dels senyals propicia que molts camions s'equivoquin de sortida accedint al poble, fet que provoca l'alentiment del trànsit.

Les retencions ja s'han cobrat una víctima mortal, quan el conductor d'un camió es va encastar en un tràiler que estava parat a l'autovia per les retencions.
Anar al contingut