El debat dels candidats a les eleccions municipals a Tarragona

Els candidats de PSC, ERC, Ciutadans, Sí Tarragona, Junts, Tarragona en Comú Podem, CUP i PP han participat en el debat de campanya del "Més 3/24"

RedaccióActualitzat

Els futurs pactes electorals a la ciutat de Tarragona han marcat un dels moments amb més tensió del debat electoral dels candidats a l'alcaldia.

L'actual alcalde, el republicà Pau Ricomà, ha deixat clar que no pactarà amb el PSC i ha interpel·lat el candidat de Junts, Jordi Sendra, sobre si serà capaç de fer alcalde a un candidat que va en contra de l'escola catalana, en referència al candidat socialista, Rubén Viñuales.

Sendra confia a tenir majoria per pactar amb qui vulgui. I Viñuales ha deixat clar que no pactarà amb Esquerra, perquè s'han dinamitat molts ponts, ni tampoc amb la CUP.

La candidata de Ciutadans, Lorena de la Fuente, ha parlat de pactes amb els partits amb qui comparteixi el model de ciutat.

Per la seva banda, el candidat de Tarragona en Comú, Jordi Collado, i la de la CUP, Eva Miguel, han deixat clar que rebutjaran qualsevol pacte amb l'extrema dreta.

La candidata de Sí Tarragona, Mar Giné, i la del PP, Maria Mercè Martorell, no s'han mullat.  

L'aprovació a Tarragona del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) ha centrat bona part del debat electoral dels candidats a l'alcaldia de la ciutat. Tots han estat d'acord que la ciutat pot créixer, però cadascú hi ha aportat diferents matisos.

El Patrimoni Cultural i com ha de ser el model turístic de la ciutat són altres temes que han generat discussió.

ARXIVAT A:
JuntsERCCsPSCEn comúPPCUPPDeCATEleccions municipals 2023
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut