Sant Joan Despí

El consell de govern de la CCMA rebutja el to d'algunes crítiques a la directora de TV3

El Consell de Govern i el Comitè de Direcció de la CCMA han expressat el seu rebuig més absolut pel to de les crítiques i pels desqualificatius dels quals ha estat objecte els darrers dies la directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, arran de l'entrevista al president de la Generalitat, José Montilla, dilluns passat.

Actualitzat
El Consell de Govern i el Comitè de Direcció de la CCMA han fet arribat el seu suport a Mònica Terribas i el seu reconeixement per "l'excel·lent tasca que du a terme al capdavant de la televisió pública, una tasca àmpliament reconeguda pels professionals del sector i també pels espectadors, que han tornat a fer TV3 líder d'audiència".

Tant el Consell de Govern com el Comitè de Direcció han demanat respecte per la tasca de tots els professionals de la CCMA.

El Comitè Professional de TVC també ha fet públic avui un comunicat on expressa "el seu enèrgic rebuig a la utilització de l'insult com a forma de comunicar una opinió sobre la manera en què Terribas va conduir l'entrevista". El comunicat afegeix que "un insult només desqualifica la persona que el pronuncia, però no aporta res al legítim debat d'idees sobre qualsevol qüestió".

El Col·legi de Periodistes de Catalunya 
, a través d'una nota, també ha denunciat les crítiques a Terribas perquè constitueixen "una pressió que traspassa la legítima discrepància".

El PSC, el partit on militen alguns autors de les crítiques, ha emès un comunicat en el que assegura que no comparteix les opinions personals que s'han emès sobre l'entrevista al president de la Generalitat a Televisió de Catalunya que va tenir lloc el passat dilluns.
Anar al contingut