Juan Carlos Sánchez en una compareixença informativa, amb el regidor Guillem Figueras al seu costat (ACN)
Juan Carlos Sánchez en una compareixença informativa, amb el regidor Guillem Figueras al seu costat (ACN)

El candidat a Reus acusa Ciutadans d'apartar-lo per denunciar un càrrec públic del partit

La formació de Rivera argumenta que el canvi de candidat respon a les discrepàncies en l'elaboració de la llista

RedaccióActualitzat

La crisi de Ciutadans a l'Ajuntament de Reus s'intensifica. El portaveu del grup municipal i fins ara candidat, Juan Carlos Sánchez, denuncia que ha estat vetat per la direcció del partit. Segons Sánchez, el motiu ha estat una informació sobre presumptes irregularitats d'un càrrec públic important de Ciutadans a Catalunya que va fer arribar als dirigents perquè obrissin una investigació interna.

"El 3 de març passat vaig comunicar al partit uns fets que em van arribar, poc abans, i que afecten una persona important de Ciutadans a Catalunya. Són uns fets que, personalment, vaig considerar greus i que, en el cas que fossin certs, com a mínim delaten que aquesta persona no segueix un codi ètic de conducta exigible a qualsevol càrrec públic. El dijous, 6 de març a la nit, vaig rebre un correu electrònic del senyor Carlos Carrizosa, secretari d'Organització de Ciutadans a Catalunya, on se'm comunica que no seria ja el candidat del partit a Reus"

Les tensions del partit entre Reus i Barcelona es remunten a mesos abans, quan Juan Carlos Sánchez va començar a fer una proposta de llista electoral que no coincidia amb les directrius del partit.

"S'han vetat algunes persones que jo volia incloure en els primers llocs d'aquesta llista, com Pepa Labrador i Guillem Figueras, actuals regidors i companys del grup municipal de Reus."

De fet, Sánchez també ha anunciat que els altres tres regidors de l'actual grup municipal, Damián Morales, Guillem Figueras i Pepa Labrador, tampoc repetiran en la llista electoral.

Segons el gabinet de comunicació de Ciutadans a Tarragona, Sánchez no serà el candidat per les discrepàncies en l'elaboració de la llista i ja hi ha un equip nou que serà anunciat pròximament de forma oficial.

ARXIVAT A:
EleccionsCsCorrupció
Anar al contingut