Lliga ACB

El Barça perd la imbatibilitat al Palau Blaugrana en caure-hi contra l'Unicaja de Màlaga

"Imbatible", "inexpugnable" o "talismà" són tres paraules que fins ara s'havien associat al Palau Blaugrana, però l'Unicaja de Màlaga els ha esborrat de cop amb una victòria ajustada, per 65 a 68. Milan Gurovic i Ademola Okulaja s'han revenjat del seu exequip i han contribuït a demostrar la irregularitat del Barça de Pesic, ara que s'acosten els moments clau de la temporada. Els dos equips afrontaven el matx amb només 48 hores de descans, després d'haver guanyat el Madrid, els andalusos, i el Granada, els catalans, perquè aquest cap de setmana es juga l'All Stars de la Lliga ACB. Fins ara el Barça havia guanyat els 13 partits que havia jugat a casa en la Lliga. Ara ja només queda l'Eurolliga immaculada al Palau.

Primera derrota del Barcelona al Palau Blaugrana aquesta temporada, contra l'Unicaja, en un partit intens i ple d'alternatives, però de poca qualitat. Els blaugrana han portat la iniciativa en els dos primers quarts, tot i que ni Bodiroga ni Jasikevicius no podien anotar. El poder rebotejador de Dueñas era suficient per mantenir l'Unicaja a distància. Un parcial de 16 a 0, en el segon quart, semblava que seria suficient per assegurar-se la victòria. Però la lesió del pivot blaugrana Dueñas, que l'ha tingut fora de la pista gairebé tot el tercer quart, ha permès als de Maljovic capgirar el resultat. Bona actuació, un cop més, de Roger Esteller, amb 13 punts. Dos triples seus han donat avantatge als andalusos. I un parcial d'1 a 15 ha col·locat els de Pesic contra les cordes. La igualtat, però, s'ha mantingut fins als últims segons del partit, en què l'Unicaja s'ha mostrat més encertat que el Barcelona, sobretot per la bona direcció de Bullock, que ha acabat sent el màxim anotador de l'enfrontament, amb 21 punts. VICTÒRIES DEL CASADEMONT GIRONA I EL RICOH MANRESA, I DERROTA DEL CAPRABO LLEIDA El Casademont ha aconseguit a Girona una clara victòria contra el cuer, el Granada, per 87 a 68. Amb el segon triomf en tres dies, l'equip gironí s'allunya una mica més de la cua de la classificació i avantatja de dues victòries el Càceres i el Fórum. El Ricoh Manresa ha guanyat el Caja San Fernando, per 75 a 71, i es consolida a la zona mitjana de la classificació. El Caprabo Lleida s'ha acomiadat en gran part de la possibilitat de jugar les eliminatòries pel títol amb una derrota a casa contra el Leche Río Breogán, per 72 a 76. El Reial Madrid i el DKV Joventut juguen avui, en un partit que serà retransmès en directe pel 33 a dos quarts de nou. Altres resultats: Lucentum Alacant 91 - Càceres CB 87 Fuenlabrada 84 - Tau Vitòria 82 Auna 88 - Adecco Estudiantes 71 Fórum Valladolid 79 - Pamesa València 100