Els presos van fer un forat al sostre de la cel·la (ACN)
Els presos van fer un forat al sostre de la cel·la (ACN)
Barcelona

Dos presos intenten fugir de la Model foradant el sostre de la cel·la

Els funcionaris han evitat la fuga alertats pel soroll

RedaccióActualitzat

Dos interns de la presó Model han intentat fugir-ne fent un forat al sostre de la cel·la.

Segons fonts del Departament de Justícia, els fets van passar la nit de divendres. Els presos havien foradat el sostre amb una barra de ferro, però després van topar amb una planxa metàl·lica i no van poder sortir a la teulada. Els funcionaris van impedir la fuga perquè van sentir el soroll dels cops.

Tenien preparats llençols nuats per poder baixar de la teulada al pati. Sembla, però, segons diu el departament de Justícia, que encara que haguessin pogut arribar al pati no haurien pogut saltar el mur exterior i fugir del centre.

 

Els dos interns estan en situació de presó preventiva per robar en una casa. Un d'ells, a més, acumula diverses causes, entre robatoris i tinença d'armes. Tos dos han estat traslladats a la sisena galeria de la presó, on hi ha presos de primer grau i aïllament i han quedat en situació d'"aïllament en cel·la".

Justícia ho desvincula del trasllat

Fonts de Justícia han desvinculat aquest intent de fuga de l'imminent tancament del centre, el mes de juny, i el trasllat previst dels interns, però han posat de manifest que l'episodi "evidencia que la Model és una presó obsoleta".

Dilluns passat van entrar-hi els últims presos, abans de tancar les portes al juny.

 

Anar al contingut