El jutge ha ordenat presó per als dos detinguts acusats de voler matar el seu fill al desert del Sàhara
Algesires

Detinguda una parella francesa a Algesires quan anaven al Marroc per matar el fill, de 5 anys

Els pares havien explicat a una persona del seu entorn la intenció de segrestar el menor i viatjar fins al desert del Sàhara per sacrificar-lo

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha detingut al port d'Algesires, a Cadis, una parella de nacionalitat francesa quan estaven a punt d'embarcar al ferri amb destinació a Tànger amb el seu fill menor de 5 anys.

Sobre la parella hi havia una ordre de detenció internacional per segrest del menor. Segons la Gendarmeria francesa, que va emetre l'ordre internacional de detenció, la parella tenia la intenció d'assassinar el nen al desert de Sàhara perquè creien que estava posseït.

Els detinguts, amb un historial de problemes psiquiàtrics, havien comunicat a una persona del seu entorn les intencions de sacrificar el seu fill. Quan aquesta persona va donar la veu d'alarma, es va mobilitzar l'operatiu policial de fronteres per detenir-los.

Des de França es va enviar una petició de col·laboració urgent a la Guàrdia Civil, que és la que controla el pas al port d'Algesires. Davant la gravetat dels fets i el perill que corria el menor, es va organitzar un dispositiu de seguretat per cobrir tots els punts de sortida d'Espanya cap al Marroc. 

En el moment de la detenció, del nen estava dins un cotxe amb els pares, a punt d'embarcar al ferri

El menor, que es troba en bon estat de salut, ha estat traslladat a un centre d'acollida fins que pugui viatjar a França.

 

ARXIVAT A:
PolicialMenors
Anar al contingut