A casa hi tenien armes, munició i una gran quantitat de drogues

Detinguts per obligar el fill a vendre droga a l'institut: l'amenaçaven i el maltractaven

A casa hi tenien armes, munició, diners falsos, cànnabis i una gran quantitat de substàncies anabolitzants

Redacció/AgènciesActualitzat

La Policia Nacional ha detingut a Alacant una parella, de 34 i 36 anys, que obligava, sota amenaces i maltractament físic, el seu fill de 16 anys a traficar amb substàncies estupefaents al centre on estudiava. Principalment es tractava d'haixix.

Va ser el mateix adolescent el que va acudir a la Comissaria de Policia Nacional a denunciar els fets. Al registre domiciliari, els agents hi van trobar un autèntic arsenal: van confiscar una bombona de butà modificada, dues pistoles, 147 cartutxos de munició, dues armes tàser, 2,16 quilos de cànnabis i gran quantitat de substàncies anabolitzants, a més de dos bitllets de 500 euros falsos.

D'altra banda, el menor també va aportar proves sobre episodis de conducció temerària viscuts amb el pare conduint un vehicle a 240 quilòmetres per hora el cotxe acabat de comprar.

Els arrestats han passat a disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant, que ha decretat l'ingrés a la presó del pare del menor, ha concedit l'ordre d'allunyament sol·licitada i ha suspès temporalment l'exercici de la pàtria potestat de tots dos progenitors, segons ha informat la policia en un comunicat.


El menor va anar a la comissaria amb la droga

Els fets els va destapar el noi, que es va personar a les dependències de la Comissaria Provincial de la Policia Nacional a Alacant explicant que des de feia temps els pares l'obligaven a traficar amb droga, principalment haixix, a l'institut on estudiava.

Com a proves, va aportar 19 grams d'haixix, droga que aquell dia li havien donat per fer una entrega, a més de droga de dies previs que va decidir guardar-se per mostrar-la també als agents.

D'aquesta manera, agents especialistes del Grup de Menors van activar el protocol de protecció del menor i van fer un registre al domicili familiar, ja que tenien la sospita que hi trobarien substàncies estupefaents per a la venda.

Atès el temor del menor a les represàlies dels progenitors, se li ha concedit una ordre d'allunyament que s'ha estès a l'altre fill de la parella.

 

ARXIVAT A:
PolicialDroguesPolicia Nacional
Anar al contingut