El detingut havia amenaçat abans uns familiars, que han avisat els serveis d'emergència
L'arrestat està pendent de ser extradit als Estats Units (Mossos)

Detenen a la Jonquera un fugitiu dels Estats Units acusat d'atracament i homicidi

Els Mossos d'Esquadra l'han arrestat arran d'una identificació al carrer i està pendent de ser extradit

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 42 anys a la Jonquera, a l'Alt Empordà, que tenia una ordre de detenció internacional per un atracament i un homicidi comesos als Estats Units.

Els fets van succeir l'any 1999, quan suposadament el detingut va entrar amb un altre individu a una entitat bancària de la localitat de Winter Garden, a l'estat de Florida. Els dos homes van amenaçar amb armes de foc els treballadors i es van emportar un botí.

Segons fonts policials, a continuació, s'haurien escapat a tota velocitat amb un vehicle amb dos còmplices més que els esperaven fora de la sucursal bancària. Tot i això, la fugida no va ser com havien planejat. El vehicle va tenir un accident i hi va morir el conductor i un dels fugitius.

És per això, que a banda de l'atracament, al detingut se li imputa un delicte d'homicidi. L'home està pendent de ser extradit als Estats Units, on podria enfrontar-se a cadena perpètua.

En aquests moments, l'arrestat es troba a disposició de l'Audiència Nacional després de ser interceptat pels Mossos d'Esquadra aquest dilluns a quarts de vuit del matí durant una identificació rutinària al carrer.

 

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut