Actualitat blanc-i-blava

David Garcia pateix un trencament fibril·lar a la cama esquerra i serà baixa tres setmanes

L'actualitat blanc-i-blava té dos noms propis. El primer, el de David Garcia, que s'ha lesionat aquest dimarts al matí a Peralada. El davanter espanyolista s'ha fet un trencament fibril·lar a la cuixa esquerra i s'estarà tres setmanes de baixa. L'altre protagonista de la jornada és Román Martínez, l'últim fitxatge de l'Espanyol. El futbolista argentí, que costarà 2,8 milions d'euros, serà l'alternativa a De la Peña que tant havia demanat Tintín Márquez. El porter blanc-i-blau, Christian Álvarez, també argentí, ha elogiat les qualitats del seu compatriota.

Actualitzat

Román Martínez, el migcampista organitzador

Argentí, jove, fort i amb arribada. Es diu Román Fernando Martínez i l'afició de l'Espanyol podria corejar ben aviat el seu nom. Segons va poder saber Televisió de Catalunya, Martínez serà el migcampista organitzador que demanava Tintín Márquez. El jugador argentí va ser l'any passat la peça clau perquè el Tigre acabés segon en el Torneig de Clausura. Aquesta temporada, Román Martínez ha marcat 8 gols en 34 partits. Poderós físicament, és capaç de recórrer el camp de punta a punta, esperar l'última passada i convertir la galopada en gol.

Román Martínez jugava amb el Club Atlético Tigre cedit per l'Arsenal de Sarandí, l'equip propietari dels seus drets i amb el qual ha tancat l'acord l'Espanyol. L'operació es va accelerar dilluns poc després de saber-se que un compatriota seu, Matías Delgado, havia renovat amb el Besiktas turc. La direcció esportiva blanc-i-blava no va voler allargar l'espera i va moure peça. Tot i dir-se Román Fernando Martínez, vestit de futbolista perd el primer cognom i es queda en Román Martínez. Només falta la firma perquè la pròxima temporada i tres més porti la samarreta de l'Espanyol. És un jugador amb caràcter: que es preparin les defenses rivals.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut