Barcelona

David Fernàndez, el líder més ben valorat, segons el CEO

El líder de la CUP obté un 5,47 seguit d'Oriol Junqueras i Josep Maria Terricabras, tots dos d'ERC, amb un 5,45 i un 5,29 respectivament

RedaccióActualitzat

El líder polític més ben valorat és David Fernàndez, portaveu de la CUP al Parlament. Obté una nota de 5,47 sobre 10 a l'últim estudi del CEO, el Centre d'Estudis d'Opinió de la Generalitat.

El president de la Generalitat, Artur Mas, suspèn amb un 4,75 i se situa al darrere d'Oriol Junqueras, el segon més ben valorat amb un 5,45. 

Pel que fa al candidat republicà a les eleccions europees, Josep Maria Terricabras, té un 5,29 mentre que Joan Herrera, líder d'ICV, suspèn per sis dècimes, amb un 4,94.

En l'apartat dels suspesos també hi trobem Joan Coscubiela, diputat d'ICV al Congrés dels Diputats, amb 4,72, i el líder d'Unió, Josep A. Duran i Lleida, que es queda amb un 4,25.

Pel que fa als més mal valorats, el candidat del PSC a les eleccions europees, Javi López, obté un 3,23, una centèsima més que el primer secretari del partit, Pere Navarro (3,22).

Albert Rivera, líder de Ciutadans, no arriba al 3, amb un 2,91, i tanca la llista Alícia Sánchez-Camacho (PP) amb un 1,69. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut