Barcelona

Dagoll Dagom suspèn la gira de "Boscos endins" per manca de pressupost

La companyia de teatre Dagoll Dagom ha decidit suspendre la gira del seu darrer muntatge musical, "Boscos endins", perquè no pot cobrir els costos de l'espectacle. En un comunicat, la companyia explica que els pressupostos destinats a gires teatrals dels ajuntaments i la Generalitat fan que molts municipis no puguin assumir les exigències econòmiques d'un muntatge de gran format com aquest. Per aquest motiu, i a l'espera de poder acollir-se a una subvenció del govern català per a grans espectacles, Dagoll Dagom ja ha anunciat que "Boscos endins" es podrà veure per última vegada el 4 de maig al Teatre Victòria de Barcelona.

Actualitzat

"Boscos endins" es va estrenar al novembre, durant el Festival Temporada Alta de Girona, i fins ara s'ha pogut veure al Teatre Victòria de Barcelona, per on han passat més de 50.000 espectadors.

Basat en el musical de Stephen Sondheim i dirigit per Joan Lluís Bozzo, el muntatge té un equip de més de 25 persones, entre actors i tècnics, i amb una gran infraestructura que, segons la companyia, fan que el cost "no sigui assumible" per la majoria d'ajuntaments de Catalunya.

Davant d'aquesta situació, Dagoll Dagom lamenta que probablement no podrà fer la gira prevista per moltes ciutats, però informa que estan pendents de poder acollir-se a un projecte de suport a grans espectacles que la Generalitat ha de presentar aviat.

En cas que això no passi, "Boscos endins" es representarà per última vegada el 4 de maig al Teatre Victòria de Barcelona, i alguns dels ajuntaments que l'havien programat, com el de Valls, ja han anunciat que tornaran l'import de les entrades a les persones que ja les hagin comprat.

Anar al contingut