Girona

Cues a Girona per asseure's al tron de "Joc de trons" abans de l'estrena de la sisena temporada

La ciutat acull tot un seguit d'activitats amb motiu de l'estrena per veure les escenes que s'hi van gravar entre l'agost i el setembre

RedaccióActualitzat

Milions de fans d'arreu del món han seguit aquesta matinada l'estrena als Estats Units del primer capítol de la sisena temporada de la sèrie "Joc de trons". Una temporada amb escenes gravades a Girona. La ciutat ha preparat tot un seguit d'activitats amb motiu de l'estrena per veure les escenes que s'hi van gravar entre l'agost i el setembre de l'any passat.

Al Teatre Municipal, on es pot veure l'única rèplica del Tron de Ferro dels Set Regnes, el símbol més cobejat en la sèrie, aquest dilluns al vespre s'hi ha fet la projecció, en dues sessions, d'aquest primer capítol en versió original subtitulada en català. Abans d'aquesta estrena, desenes de fans, curiosos i seguidors de la sèrie s'han fotografiat asseguts al tron de ferro, com si fossin els guanyadors finals de la batalla sagnant per conquerir els Set Regnes.

Des de primera hora del matí, s'ha format cua al primer pis del Teatre Municipal, reconvertit en el saló el tron. Els fans hi poden passar fins dimarts.

Aquest seient tan especial no està fet de materials nobles, però és massís, pesant i recrea les espases emblemàtiques que es poden veure en els diversos capítols d'aquesta producció televisiva. El seient original és a Irlanda.

La façana de l'Ajuntament de Girona i l'entrada del consistori s'han decorat amb elements relacionats amb "el Nord", un dels territoris de "Joc de trons", i amb les cares dels personatges més importants i representatius de la sèrie. L'expectació per veure el primer capítol de la nova temporada de la sèrie ha desbordat totes les previsions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut