Girona

El rodatge de "Joc de trons" blindarà el Barri Vell de Girona durant tres setmanes

L'Ajuntament de la ciutat ha fet públic el mapa de les zones que quedaran restringides, tant a vehicles com a vianants, mentre duri el rodatge

Actualitzat

L'equip de producció de "Joc de trons" desembarcarà a Girona entre el 24 d'agost i el 16 de setembre per començar el rodatge d'algunes escenes de la sisena temporada de la sèrie. L'Ajuntament de la ciutat ha fet públic el mapa de les zones que quedaran restringides, tant a vehicles com a vianants, mentre duri el rodatge. Les afectacions són majoritàriament al Barri Vell, i al costat d'escenaris que ja s'entreveien, com la catedral, hi ha també el monestir de Sant Pere de Galligants, la zona dels banys àrabs, la plaça dels Jurats, la pujada de Sant Domènec i el call jueu.

L'hermetisme i el zel per evitar que ningú pugui explicar detalls del guió o comprometre el rodatge és un dels trets característics d'HBO, la cadena que emet la sèrie. És per això que, durant els dies que l'equip estigui treballant, no es podrà estacionar cap vehicle a l'àrea on es rodarà. Com a opció, s'ofereix als veïns l'aparcament de sorra de davant de la Facultat de Lletres.

El perímetre de la zona afectada pel rodatge comprèn, a grans trets, des del tram final del carrer Ciutadans fins a Sant Pere de Galligants, la travessia del Portal Nou i el carrer dels Alemanys.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut