Arrimadas ha comparegut en una roda de premsa al Parlament (ACN)
Arrimadas ha comparegut en una roda de premsa al Parlament (ACN)

Cs acusa TV3 d'obviar la presència de l'"extrema dreta" a la manifestació de la Diada

"Sí que he vist a TV3 aquesta vinculació amb el constitucionalisme", ha criticat la cap de Ciutadans

Actualitzat

Ciutadans assegura que a la manifestació de la Diada organitzada per Òmnium i l'ANC hi va participar "també l'extrema dreta, tant catalana com d'altres països", i acusa TV3 de parcialitat.

La cap de l'oposició, Inés Arrimadas, n'ha posat com a exemples la Lliga Nord i el dirigent de Bildu, Arnaldo Otegi:

"Va ser una manifestació evidentment amb moltíssima gent, com les de l'octubre passat amb les forces i la gent constitucionalistes. Sens dubte una manifestació amb molta gent i absolutament respectable, però s'ha de posar de relleu també que a la manifestació també va participar l'extrema dreta, tant catalana com d'altres països, la Lliga Nord, un partit absolutament xenòfob, o Bildu i el senyor Otegi."

Arrimadas ha acusat TV3 de falta de neutralitat:

"Jo no he vist a TV3 aquesta vinculació entre l'independentisme i l'extrema dreta, cosa que jo no faré, evidentment, crec que no seria just, però sí que he vist a TV3 aquesta vinculació amb el constitucionalisme."

"És increïble que TV3, la manifestació del constitucionalisme la va anunciar com una manifestació convocada per Societat Civil Catalana però en la qual forces d'extrema dreta havien demanat la participació, però ahir no van veure cap vinculació entre aquesta manifestació i forces d'extrema dreta, ultranacionalistes, d'aquí i d'altres països que hi van venir a participar."

Ciutadans ha anunciat que presentarà al Parlament una proposició de llei per "garantir una major independència i neutralitat" dels mitjans públics. Segons Arrimadas, l'objectiu és que es pugui triar per concurs públic l'òrgan de govern de la CCMA. Arrimadas ha recordat que el Parlament va reprovar el director de TV3, Vicent Sanchis.

ARXIVAT A:
11SCsInés ArrimadasTv3
Anar al contingut