Sant Feliu de Guíxols

Cremen nou cotxes de propietaris marroquins a Sant Feliu de Guíxols

Els presumptes autors dels incendis serien menors, també marroquins, que haurien delinquit de manera reincident

RedaccióActualitzat

Sant Feliu de Guíxols va tornar a viure, dissabte i diumenge, una nit de crema de cotxes. I tot apunta que no ha estat un accident. Els incendis del cap de setmana han passat tres dies després que n'hi hagués un altre en les mateixes circumstàncies. En total, nou vehicles cremats propietat de marroquins. Els presumptes autors dels fets serien menors, també marroquins, que ja haurien delinquit de manera reincident

 

 

El primer dels focs va ser dimecres passat. Un incendi va calcinar dos vehicles estacionats al carrer Trafalgar, cantonada amb el carrer Guifré; el que era més a prop de la confluència, que pertanyia un dels habitants del bloc, va començar a cremar i també va afectar un altre cotxe aparcat a continuació.

El segon va ser dissabte, al voltant de dos quarts de cinc de la matinada. Dos vehicles van quedar totalment calcinats i dos més afectats, i es va cremar totalment la planta baixa del número 27 del carrer Mina del Nord; la planta superior de l'edifici també va quedar danyada pel fum.

I aquest diumenge, els Bombers van haver de treballar en l'extinció de tres incendis en vehicles la nit de Cap d'Any. Un d'aquests vehicles era una furgoneta estacionada davant del número 18 del carrer Guifré el Pilós. El foc va fumar la façana de la casa del davant, així com les persianes i els vidres d'una finestra. La propietària de l'immoble va haver de ser evacuada com a mesura preventiva. Dos cotxes més es van cremar, un al carrer de Castell d'Aro i l'altre al carrer Bilbao.

Representants de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i comandaments dels Mossos d'Esquadra i Policia Local es reuneixen aquest dilluns per parlar d'aquests actes vandàlics. Una trobada a la qual també assistiran membres de la comunitat islàmica d'aquest municipi del Baix Empordà, ja que tots els cotxes cremats pertanyen a veïns marroquins.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut