Una cambrera recull una terrassa, aquesta nit, a Ciutat Vella (CCMA)
Barcelona

Com s'ha viscut la primera nit amb les terrasses tancades a les 11 a Ciutat Vella

Els locals afectats lamenten que la mesura, que vol facilitar el descans dels veïns, els treu dues hores de màxim benefici

Primera nit, al districte de Ciutat Vella de Barcelona, que una cinquantena de bars i restaurants han hagut de tancar a les onze.

Una estona abans, els cambrers ja avisaven els clients de la nova normativa, oferint-los la possibilitat d'acabar la consumició a l'interior del local.

Tancar a les onze vol dir fer-ho una hora abans del que ho feien entre setmana, i dues hores abans els caps de setmana, que podien obrir fins a la una.

La mesura, que vol facilitar el descans dels veïns, s'aplica en zones que es consideren acústicament tensionades perquè s'hi acostumen a superar els nivells de soroll recomanats. 

Des dels locals afectats s'apunta que amb les noves restriccions horàries a les terrasses els treuen dues hores de màxim benefici

De fet, el Gremi de Restauració de Barcelona ja ha començat els tràmits per recórrer les restriccions, que fa un temps que també s'apliquen a les onze terrasses del carrer Enric Granados, les dels Jardins de la Mediterrània de Sants i les de diverses places de Gràcia.

Així han viscut restauradors i clients la primera nit de tancament de terrasses a les onze a Ciutat Vella:
 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut