Barcelona

Cau una banda de 12 persones per tràfic de drogues a Nou Barris, a Barcelona

La xarxa desarticulada robava mercaderies a camions i ocupava pisos buits per després revendre'ls

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat a Barcelona una organització criminal per tràfic de drogues, robatori de mercaderies a camions i ocupació de pisos buits per després "vendre'ls". Els agents han detingut 12 persones en el districte de Nou Barris, entre els barris de Can Peguera i Turó de la Peira.

Els Mossos van començar la investigació fa 8 mesos. Es van centrar a trobar els lladres que s'emportaven la mercaderia de camions estacionats en diversos punts de l'àrea metropolitana de Barcelona. Arran d'això, els Mossos van descobrir que formaven part d'una banda que es dedicava, a més, a robar en establiments com ara bars i botigues. El grup destinava part dels beneficis a instal·lar i mantenir plantacions de marihuana en els edificis de Nou Barris que ocupaven.

Els detinguts estan especialitzats en venda il·legal d'immobles, la majoria dels quals pertanyen a entitats bancàries. Un cop ocupaven els pisos, els oferien a terceres persones per un preu d'entre 800 i 1.200 euros. Els subministraments els aconseguien de forma fraudulenta.

La matinada de dissabte els Mossos van detenir 9 homes i 3 dones d'entre 20 i 50 anys. Cinc són a la presó i la resta, en llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

ARXIVAT A:
DroguesPolicial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut