El líder del PP, Pablo Casado (EFE)
El líder del PP, Pablo Casado (EFE)

Casado: "Han convertit Catalunya en un camp de batalla per a la kale borroka"

El líder del PP demana a Sánchez que apliqui un nou 155 perquè Catalunya està "batasunitzada"

Actualitzat

El líder del PP, Pablo Casado, ha reclamat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, l'aplicació del 155 a Catalunya. Afirma que la situació ha sortit de mare i que s'ha convertit en un camp de batalla. Pablo Casado ha comparat la situació a Catalunya amb la kale borroka i assegura que la política s'ha "batasunitzat".

Els CDR, la CUP i Arran han convertit a Catalunya en un camp de batalla per a la kale borroka i han basatunitzat la política d'una terra meravellosa com és la catalana."

Casado acusa la Generalitat d'estar de part dels CDRs i denuncia que hi ha un desgovern que justifica l'aplicació del 155:

"Catalunya se li ha escapat al govern d'Espanya. Ni tan sols la Generalitat independentista controla aquells a qui deia pressioneu, perquè se li han escapat. Han pressionat massa i se li han escapat."

Després dels enfrontaments amb els Mossos i els talls de carreteres, ha afegit que el que està passant a Catalunya és "un desastre" que no es pot "tolerar".

"Per culpa de Puigdemont, Torra, Sánchez i el seu govern, a Catalunya ja no hi ha llei ni prosperitat."

En un míting a Múrcia, Casado ha tornat a oferir la majoria absoluta del PP en el Senat per engegar el 155 i ha reiterat a Sánchez que els populars estan disposats a aprovar-ne l'aplicació i assumir aquest cost "en solitari" perquè els "importa Espanya". En qualsevol cas, ha promès que el primer que farà si arriba a La Moncloa és tornar a activar l'article del Constitucional per intervenir l'autonomia de Catalunya.

Per la seva banda, el líder de Ciutadans, Albert Rivera, qualifica de vergonya la situació a Catalunya. En un tuit ha acusat Quim Torra de donar suport als manifestants que han tallat diverses carreteres i a Pedro Sánchez de mirar a un altre costat per interessos polítics.

ARXIVAT A:
Article 155Pablo CasadoPPProcés catalàCDR
Anar al contingut