Campanya de suport a Cuixart: "Ser soci d'Òmnium no és delicte"
El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart (ACN)

Campanya de suport a Cuixart abans que declari: "Ser soci d'Òmnium no és delicte"

Hi han participat, entre d'altres, Ada Parellada, Màrius Serra, Bel Olid, David Fernàndez i Elisenda Alamany

RedaccióActualitzat

El dia previst perquè el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, declari en el Suprem, diversos socis de l'entitat han publicat tuits amb l'etiqueta #EndavantCuixart. Amb poques variacions, els tuits afirmen que "ser soci (o sòcia) d'Òmnium no és delicte, és un orgull". 

Tots els tuits anaven acompanyats d'un breu vídeo on es repetia aquesta afirmació. Una de les primeres ha estat la restauradora Ada Parellada.

 


Entre els diversos tuits n'hi ha dels escriptors Màrius Serra, Sílvia Soler i Bel Olid, periodistes com Natza Farré i polítics com Teresa Jordà, consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Marta Sibina, Albano-Dante Fachin, Elisenda Alamany, Mireia Boya, Ruben Wagensberg, Joan Olóriz, Lluc Salellas, Montserrat Fornells, Jenn Díaz, David Fernàndez i Gorka Knörr.

 

 

 

 

A la tarda, el vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, ha publicat un tuit amb el mateix missatge i una fotografia on se'l veu davant del Suprem.

 

 

 

 

Òmnium també havia instal·lat una pantalla al carrer, davant de la seva seu, perquè qui vulgués pogués seguir la declaració de Cuixart en directe. Poc abans de les sis de la tarda, des del seu compte en anglès han publicat un tuit que mostra la presència de molta gent esperant la possible declaració de Cuixart. Tot i que, finalment, la declaració no es produirà fins dimarts.

 

 

ARXIVAT A:
Judici procésJordi CuixartÒmnium Cultural
Anar al contingut