Els cadells no suposen un rècord Guinness, ja que el record està en 24 cadells d'una ventrada (@guidedogs)
Regne Unit

Cadellada històrica: una gossa pigall pareix 16 cadells al Regne Unit

La ventrada, del doble de l'esperat, ha estat la més nombrosa en els 60 anys d'activitat del Centre de Gossos Guia britànic

RedaccióActualitzat

Konrad, Hugo, Clayton, Nash, Derek, Joel, Pax, Ranger, Denver, Evans, Ellie, Silvie, Mabel, Twiggy, Betty i Daisy. Aquests són els noms dels 16 cadells nascuts al Centre Nacional de Gossos Guia d'Anglaterra i han estat protagonistes d'aquesta història que ha commogut centenars d'usuaris de les xarxes socials.

La història ha sorgit quan una pastora alemanya, anomenada Unity, de tres anys, i entrenada com a gossa pigall per a persones invidents, ha parit 16 cadells. Ella i el pare de les cries, Trigger, un golden retriever de sis anys que també és gos pigall, han estat protagonistes d'una ventrada que duplica el nombre habitual.

Imatge de les veterinàries del centre sostenint els 16 cadells (@guidedogs)

Els gossets ja tenen vuit setmanes i les xarxes socials de l'associació s'han emplenat de vídeos i fotografies relatant aquesta cadellada tan especial i el creixement de les criatures en aquestes poques setmanes de vida.

El futur dels 16 gossos passa per ser educats al Centre Nacional de l'associació, prop de Leamington Spa, i sotmetre's als controls sanitaris pertinents. Després d'aquest procés, entrenadors voluntaris de gossos pigall els ensinistraran perquè puguin seguir les petjades dels seus progenitors ajudant la comunitat d'invidents anglesa.

ARXIVAT A:
Xarxes socials
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut