L'actor va anunciar que li havien diagnosticat afàsia fa mig any
L'actor va anunciar que li havien diagnosticat afàsia fa mig any

Bruce Willis nega haver venut la seva imatge per recrear-la digitalment

L'actor, que va anunciar la seva retirada fa mig any per problemes de salut, només va permetre que s'emprés el seu bessó digital per a un anunci

RedaccióActualitzat

Un portaveu de Bruce Willis ha negat que l'actor hagi venut els seus drets d'imatge a una empresa de deepfake, com es va informar fa uns dies. També ho ha desmentit la mateixa empresa especialitzada a fer bessons digitals, Deepcake.

Afirmen que Willis només va cedir la seva imatge per a una ocasió en concret: una campanya publicitària de l'any passat per a l'empresa de telecomunicacions russa Megafon. Més enllà d'això, no s'hauria d'utilitzar més.

La setmana passada, el diari britànic The Telegraph informava que l'actor, que fa mig any va anunciar que es retirava de la interpretació per problemes de salut, havia arribat a un acord amb Deepcake.

Si fos cert, la cara i el cos de Bruce Willis es podrien replicar digitalment per a pel·lícules, sèries, videojocs o anuncis. Però sembla que això no passarà.

Bruce Willis va anunciar la seva retirada al març després de ser diagnosticat d'afàsia, un trastorn del llenguatge que impedeix la comunicació.

ARXIVAT A:
CinemaIntel·ligència artificial
Anar al contingut