El Boss, durant un dels dos concerts de l'abril a l'Estadi Olímpic de Montjuïc (ACN/Jordi Borràs)

Bruce Springsteen anuncia un segon concert a Barcelona al juny

Les entrades es posaran a la venda el 21 de novembre a les 10 del matí

Actualitzat

Bruce Springsteen ha anunciat un segon concert a Barcelona per a l'any vinent.

Les 50.000 entrades que s'havien posat a la venda per al concert del 20 de juny van acabar-se aquest dimarts en només mitja hora. I aquest dimecres, la promotora Doctor Music ha confirmat una segona data en què el Boss tornarà a actuar a l'estadi Lluís Companys de Montjuïc: 22 de juny.

Les entrades es posaran a la venda el 21 de novembre a les 10 del matí, i cada comprador podrà adquirir un màxim de sis localitats. 

Així, Bruce Springsteen i la E Street Band faran 5 concerts a l'estat espanyol l'any que ve, ja que al juny també actuaran 3 nits a Madrid, al Cívitas Metropolitano.

En la seva última visita a Barcelona, a l'abril, el músic de Nova Jersey va reunir més de 110.000 persones en dos concerts de tres hores cadascun en què el Boss, de 74 anys, va tornar a demostrar que està en plena forma. 

La seva estada a la capital catalana va aixecar molta expectació, ja que Sringsteen, a més, va estar acompanyat per l'expresident dels Estats Units Barack Obama i pel director de cinema Steven Spielberg.

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut