Fórmula 1

Bourdais amenaça de demandar Toro Rosso per haver-lo deixat sense cotxe

Sébastien Bourdais ha amenaçat de demandar Toro Rosso després que l'escuderia italiana ha anunciat oficialment que prescindirà del pilot francès a partir del pròxim gran premi. El volant que en teoria deixa vacant Bourdais hauria de recaure a partir del Gran Premi d'Hongria en el català Jaume Alguersuari, de 19 anys, que es convertiria d'aquesta manera en el debutant més jove a la Fórmula 1. Aquest dimarts, Toro Rosso n'ha de fer la confirmació oficial.

Actualitzat
"Considero que Toro Rosso ha contravingut les serveis obligacions contractuals. No hi ha res en el meu comportament que legitimi aquesta decisió -ha explicat Bourdais-. He donat instruccions als meus advocats perquè revisin el contracte i emprenguin accions legals si ho creuen oportú", ha dit.

Toro Rosso va anunciar oficialment després del passat Gran Premi d'Alemanya que prescindia dels serveis de Bourdais per mals resultats. Bourdais estava completant la seva segona temporada amb Toro Rosso i a la Fórmula 1 després de quatre títols de campió a la Champ Car. Al seu primer any, va quedar molt per sota del seu company d'equip, i va sumar quatre punts. L'any 2009, ha sumat dos punts gràcies als vuitens llocs que va aconseguir a Austràlia i Mònaco.

Alguersuari, vent en popa


I, al circuit de Le Mans, Jaume Alguersuari participa aquest cap de setmana en la seva última cursa de les World Series abans que Toro Rosso faci oficial el seu salt a la Fórmula 1. I pel que es veu, els nervis no l'afecten gens. Alguersuari ha acabat quart i ha aconseguit el que és el seu millor resultat d'aquest campionat. El barceloní hauria pogut acabar fins i tot tercer, si hagués impedit l'avançament d'Oliver Turvey. Dani Clos, que debuta aquest cap de setmana a la categoria, també ha entrat a la zona de punts i ha acabat en la desena posició després d'una gran remuntada. Davant seu, en la novena posició, ha finalitzat l'altre català de les World Series, Miquel Molina. La cursa l'ha guanyat el belga Bertrand Baguette.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut