Bárcenas declara que no sabia que el seu xòfer li robava documents del PP

Actualitzat

L'extresorer del PP, Luis Bárcenas, ha declarat aquest divendres davant el jutge de l'Audiència Nacional, José de la Mata, que els documents que presumptament li va robar el seu xòfer, Sergio Ríos, com a confident policial, tenien relació amb el finançament de la campanya electoral de l'expresidenta de Castella-la Manxa i exsecretària general del partit, María Dolores de Cospedal

Bárcenas considera que, si no figuren a la causa, algú va voler ocultar-ho. Ha assegurat també que ell confiava en el xòfer i que no sabia que li robava documentació quan li ordenava traslladar-la.

Suposadament, el xòfer de Bárcenas va actuar com a confident de la policia per robar l'extresorer del PP i cobrar a canvi 48.000 euros que podrien provenir dels fons reservats. En aquella època, l'operatiu policial el dirigia el polèmic comissari Villarejo.

En aquests documents hi havia material relatiu al finançament de la campanya de María Dolores de Cospedal a Toledo a càrrec de Sacyr, una acusació que ell ha fet en diverses ocasions tot i que va ser investigada i arxivada, al seu dia, per un jutge de Castella-la Manxa.

 

ARXIVAT A:
PPJosé Manuel Villarejo
Anar al contingut