Llum verda a 'The Mandalorian', hereva d'"Star Wars" i a "30 monedas", d'Àlex de la Iglesia
Fotograma de "The Mandalorian" on es pot veure Baby Yoda

Baby Yoda: el nou personatge que Star Wars aconsegueix fer viral

La sèrie "The Mandalorian", que la nova plataforma de streaming Disney+ ha llançat als Estats Units, s'ha viralitzat gràcies a un personatge inesperat

RedaccióActualitzat

"The Mandalorian" és una sèrie ambientada en l'univers galàctic de Star Wars i és una de les apostes de Disney+ en la seva estrena. Dirigida per Jon Favreau, la sèrie se situa entre "El retorn del Jedi" i "El despertar de la força".

 

Els actors de la sèrie "The Mandalorian" durant la presentació a Califòrnia (Reuters)

 

La sèrie s'ha convertit en viral a les xarxes de manera inesperada gràcies a un dels seus protagonistes: l'anomenat The Child, o el nen.

 

The Child

Aquest personatge pertany a la mateixa espècie que el famós Yoda de Star Wars i tindria uns 50 anys. No és Yoda, ja que en el moment en què passa la sèrie ja hem vist un Yoda més gran fent de mestre de Luke Skywalker. Més enllà d'aquí no hi ha cap certesa i sí moltes teories a la xarxa: podria ser un clon de Yoda o podria ser la contrapartida al costat lluminós de la força d'Anakin Skywalker-Darth Vader.

Sigui qui sigui, aquest peculiar personatge ha protagonitzat infinitat de piulades i ja suma comptes de Twitter i milers de mems:

 

 

ARXIVAT A:
InternetSèries
Anar al contingut