Gènova

Augmenten a 41 les víctimes mortals del pont de Gènova el dia dels funerals d'estat

Famílies dels morts del pont de Gènova rebutgen participar en un "funeral farsa"

RedaccióActualitzat

Ha augmentat el balanç de morts per l'ensorrament del pont Morandi, dimarts passat a Gènova. Ara són 41, després que els bombers han trobat un vehicle entre els blocs de formigó, amb tres persones a dins: una parella amb una nena de nou anys. 

Els bombers continuen buscant entre la runa, tot i que cada cop amb menys esperances de trobar-hi algú amb vida. Mentrestant, el govern italià preveu acomiadar aquest dissabte les 41 persones que van morir en l'esfondrament del viaducte.

 

La troballa s'ha fet el dia que se celebren els funerals d'estat, envoltats de polèmica. La cerimònia es fa aquest migdia amb la presència del president i el primer ministre italians, però amb l'absència de prop de la meitat de les famílies, que consideren les autoritats responsables del sinistre.

Només 14 de les 41 persones que van morir seran acomiadades en la cerimònia. 20 de les famílies han rebutjat participar-hi ja que ho consideren una cerimònia farsa.

Aquest és el cas dels familiars i amics de quatre joves que viatjaven junts en cotxe cap a França i van caure amb el viaducte. Aquest divendres van fer els funerals a Torre del Greco, el seu municipi (a prop de Nàpols).

 

Una cerimònia emotiva i molt dura en la qual van responsabilitzar l'Estat italià de la mort dels nois.

ARXIVAT A:
Gènova
Anar al contingut