Aterratge d'emergència d'un avió a Rússia, després de xocar amb un estol d'ocells
L'avió ha aterrat en mig d'un camp de blat de moro (Reuters)
Moscou

Aterratge d'emergència d'un avió a Rússia després de xocar amb un estol d'ocells

Vint-i-tres dels 233 passatgers que anaven a bord han resultat ferits de diversa consideració

Anna SoléActualitzat

Vint-i-tres ferits de diversa consideració, entre ells nou menors, quan un Airbus amb 233 persones a bord ha fet, aquest dijous al matí, un aterratge d'emergència en un camp de blat de moro a prop de Moscou.

 

L'avió acabava de sortir d'un aeroport dels afores de la capital russa i anava en direcció a la ciutat de Simferopol, a Crimea, quan ha xocat amb un estol d'ocells.

La topada ha deixat sense funcionament una de les turbines de l'aparell i ha reduït molt la potència de l'altra. Per aquest motiu, segons les autoritats russes, els pilots han aturat els motors, com marca el protocol, i han fet l'aterratge amb la panxa de l'avió.

 

(Reuters)

 

La televisió russa qualifica l'incident com a "miracle a Ramensk", en referència al districte on ha tingut lloc. Un passatger ho ha descrit així:

"Cinc segons després, els llums de la banda dreta de l'avió han començat a pampalluguejar i feia pudor de cremat. Després hem aterrat i tothom a començat a córrer".

 

(Reuters)

 

A l'Airbus, de la companyia Ural Airlines, hi anaven 226 passatgers i 7 tripulants. La vintena de ferits han estat evacuats a un hospital. S'ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies de l'incident i el Kremlin ha anunciat que condecorarà els pilots com a herois.

 

(Reuters)

 

(Reuters)

Anar al contingut