Bàsquet

Allen Iverson, la gran atracció del partit d'aquest vespre entre el Barça i els Sixers de Filadèlfia

El Palau Sant Jordi s'omplirà a vessar aquest vespre per veure un dels ídols dels mes joves. L'estrella de l'NBA, Allen Iverson, és la gran atracció del partit que disputaran el Barça contra els Sixers de Filadèlfia. No és el millor moment perquè el Barça pugui trencar una estadística Europa-NBA que, de moment, és del tot favorable als americans.

Actualitzat
Els Sixers són de pretemporada a Barcelona, però, tot i així, ja han deixat clar que es prendran seriosament el partit del Sant Jordi contra el Barça. Són a Europa i surten, com sempre, amb l'etiqueta de favorits. Allen Iverson, 33 punts per partit la temporada passada, és la principal amenaça per als blaugranes i l'atracció del partit, tatuatges al marge. I arriba amb ganes d'agradar.

No és el millor moment, sens dubte, perquè el pitjor Barça dels últims anys guanyi per primer cop en la seva història un equip NBA. Els jugadors d'Ivanovic en són conscients i per això s'obliden d'intentar donar la campanada. Millorar la decebedora imatge oferta fins ara podria ser el millor balanç del partit.

L'últim precedent d'un enfrontament Barça-NBA el trobem fa tres anys, quan els Grizzlies d'un Gasol sense barba i sense grenyes es van imposar, per 81-90.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut