Bàsquet

Els Sixers de Filadèlfia i el Winterthur Barça es veuran avui les cares al Palau Sant Jordi

La plantilla del Winterthur Barcelona afronta l'amistós d'avui amb el Filadèlfia 76ers com un entrenament més, i no com una oportunitat històrica de derrotar un equip de l'NBA. Els homes de Dusko Ivanovic tenen clar que, amb el mal moment pel qual travessen en aquest inici de temporada, no és oportú somiar amb la victòria, sinó simplement centrar-se a oferir una bona imatge i millorar el pèssim joc ofert en aquests primers partits. Totes les localitats ja estan exhaurides.

Actualitzat

Rodrigo de la Fuente ha explicat que l'equip es pren el partit davant els 76ers com "un entrenament per seguir millorant", ja que ha recordat que la plantilla fa "poques setmanes" que treballa unida "i encara necessita temps per acoblar-se". En qualsevol cas, els jugadors blaugrana es mostren il·lusionats amb l'oportunitat d'enfrontar-se a uns 76rs que compten a les seves files amb una de les principals estrelles de l'NBA, l'escorta Allen Iverson. 

Ahir a la tarda, l'equip de l'NBA va visitar els Lluïsos de Gràcia, un dels clubs esportius més antics de Catalunya. Els Lluïsos van contactar amb ells per demanar-los ajuda, ja que havien de renovar la pista. Dit i fet. L'NBA va dir que sí i a la tarda ho van celebrar tots plegats. Amb la presència de Samuel Dalembert, pivot titular, el "rookie" Rodney Carney i l'ex-All Star Darryll Dawkins, els joves jugadors dels Lluïsos van viure una jornada històrica. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut