Diumenge, a les 22.55, a TV3

Àlex Rovira o la psicologia del lideratge, a "El divan"

Diumenge, 18 d'agost, a les 22.55, Àlex Rovira, un dels màxims experts en psicologia del lideratge, explicarà a "El divan", amb Sílvia Cóppulo, la seva proposta pedagògica basada en la sobrietat, la sostenibilitat i la solidaritat.

Actualitzat

Àlex Rovira (Barcelona, 1969) és empresari, escriptor, economista i conferenciant internacional. Ha venut milions d'exemplars dels seus llibres i està considerat un dels màxims experts en psicologia del lideratge a nivell internacional. El best-seller "La buena suerte" (Entramat Empresa, 2018), escrit juntament amb l'escriptor i economista Fernando Trias de Bes, ha estat traduït a quaranta-dos idiomes. Abans havia publicat "La brúixola interior" (Empresa Activa, 2004), un conjunt de cartes que reflexionen sobre les coses importants de la vida i que eren en realitat missives que s'escrivia a ell mateix. Acaba de publicar "Amor" (Zenith, 2019).

Les contradiccions entre els principis propis i els interessos d'alguns clients van fer que Àlex Rovira decidís abandonar la investigació de mercats per reivindicar una pedagogia de la sobrietat, la sostenibilitat i la solidaritat, com explica en aquesta entrevista a "El divan" de Sílvia Cóppulo.

Al llarg de tota la temporada passen per "El divan" protagonistes de la vida política, cultural, social i econòmica de l'àmbit català. Un elenc divers i equilibrat que integra persones de tots els àmbits i opinions. Durant les converses s'introdueixen imatges extretes dels arxius personals i familiars de l'entrevistat o entrevistada, així com també fragments d'arxius de notícies vinculades amb la conversa. També músiques que han marcat la vida dels entrevistats i que conviden a la reflexió.

"El divan" s'emet els diumenges a TV3, a les 22.55.

 

Anar al contingut