Londres

Acomiaden la veu del metro de Londres per fer paròdia d'ella mateixa per internet

L'empresa de transports de Londres ha acomiadat la veu del metro que adverteix els usuaris que tinguin cura de no posar el peu entre el comboi i l'andana, el ja conegut "mind the gap", per haver fet paròdia dels seus missatges d'advertència. Emma Clarke, que treballava en el metro de Londres des de 1999, es burlava dels seus missatges d'advertència al metro en un web en què també afirmava que mai utilitza aquest mitjà de transport perquè el considera "espantós". Entre les burles, "tornem a ser aquí, enllaunats en un pudent vagó de metro".

Actualitzat

Clarke utilitza en el web el mateix to que en els seus missatges d'advertència al metro per mofar-se, per exemple, dels turistes nord-americans que parlen molt alt o per demanar-li a un usuari que deixi de mirar-li els pits a una passatgera. També adverteix que l'home amb barba "no és motiu d'alarma" i afirma: "Tornem a ser aquí, enllaunats en un pudent vagó de metro."

La reacció de Transport for London, l'empresa que gestiona el metro de Londres, no s'ha fet esperar i ha anunciat la seva decisió de prescindir dels serveis de Clarke, de 36 anys. Un portaveu de la companyia ha assegurat que la decisió no es deu a les burles, algunes de les quals, segons ha assegurat, "són molt divertides", sinó pel fet que Clarke ha criticat el sistema de transports.

Tanmateix, la dona ha assegurat a la BBC que han tergiversat les seves paraules i que el que volia dir és que per ella seria "espantós" haver de viatjar en metro escoltant la seva veu i veient les cares dels usuaris del metro mentre escolten "mind the gap".

Amb aquest acomiadament, els ciutadans es quedaran sense poder escoltar les advertències de la dona del metro. Però tampoc les alternatives, ja que la pàgina web de Clarke ha quedat desbordada per l'allau de persones que volien escoltar els missatges.

Anar al contingut