A presó un dels vuit detinguts per la persecució a mossos a la festa major de Tiana

Dos agents van quedar ferits lleus després que els van llançar ampolles i altres objectes

RedaccióActualitzat

El jutge ha enviat a presó un dels vuit detinguts per la persecució a agents dels Mossos i la policia local durant la festa major de Tiana, al setembre. Es tracta d'un dels dos adults que els Mossos van detenir dijous passat, juntament amb sis menors més. El jutge ha considerat que hi ha prou proves per demostrar que va participar en els aldarulls.

Va passar el 19 de setembre a la matinada, quan tant la policia catalana com la local van rebre una trucada per un apunyalament que va ser fals. Quan van arribar al suposat lloc dels fets, un grup de joves els van perseguir i els van llançar ampolles i altres objectes. Dos agents dels Mossos van quedar ferits lleus. S'estava celebrant la festa major de Tiana i tot va passar pels volts de l'escenari d'un concert.

Els Mossos els van detenir a Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs i van obrir diligències per desordre públic, desobediència i atemptat contra l'autoritat.
 

Sis Mossos ferits lleus a Nou Barris

Aquesta mateixa setmana, sis agents dels Mossos d'Esquadra han quedat ferits lleus després d'una actuació al barri barceloní de Canyelles, a Nou Barris.

Va passar diumenge a la matinada, quan s'hi van desplaçar per atendre l'avís del robatori d'una ampolla d'alcohol en un bar. Mentre procedien a la detenció del presumpte autor i dues persones més, una setantena de persones va intentar impedir-ho i la policia va acabar disparant trets a l'aire "per evitar ser apallissats", segons la seva versió.

El presumpte autor del furt al bar s'ha entregat a la policia a la comissaria de Nou Barris
El presumpte autor del furt al bar s'ha entregat a la policia a la comissaria de Nou Barris (Google Maps)

Elena promet contundència

Davant casos com el de Nou Barris i el de Tiana, el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha afirmat que són "del tot intolerables". En una entrevista aquest dilluns a Catalunya Ràdio ha mostrat suport als agents agredits i ha avisat que s'ha d'actuar amb molta contundència.

 

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraPolicial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut