Persecució a mossos i policies locals durant la festa major de Tiana al setembre
Dos agents dels mossos van quedar ferits lleus

Vuit detinguts per la persecució a mossos i policies locals a la festa major de Tiana

Els agents van rebre una trucada per un apunyalament que va resultar fals, i quan van arribar al suposat lloc dels fets, van ser perseguits per un grup de joves

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut vuit persones i n'han denunciat dues més per haver-les empaitat durant la festa major de Tiana, la nit del 18 de setembre. Sis dels vuit detinguts són menors d'edat. 

A tots se'ls acusa dels delictes de desordres públics i atemptat contra els agents de l'autoritat. Pel que fa als denunciats, un d'ells menor d'edat, se'ls investiga per desordres públics.

Aquella nit, agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Tiana van haver de fugir d'un grup de joves que els van perseguir després d'assistir a un concert de la festa major.

Els policies s'havien desplaçat al punt on els joves feien botellot per un avís d'apunyalament que va resultar fals. Va ser llavors quan van aparèixer prop d'un centenar de persones, que van atacar els agents llançant-los objectes fins a aconseguir que retrocedissin.

Com es veu al vídeo, els agents van haver de marxar corrents davant la quantitat de gent que els esperava.

 

Com a conseqüència de l'atac, dos policies locals de Tiana i un de Montgat van quedar ferits lleus.

Els Mossos van obrir diligències per desordre públic, desobediència i atemptat contra l'autoritat. El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha celebrat les detencions, ja que "la violència no ha de quedar mai impune"

Les detencions s'han fet aquest dijous a Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut