L'hotel Cala Jóncols de Roses consolida la seva aposta pel vi amb criança submarina amb 900 ampolles anuals venudes

Roses (ACN).- El que va començar el 2009 com una prova pilot pionera a l'Estat, submergir vi al fons del mar per convertir-lo en un producte únic i original, s'ha consolidat cinc anys després com una pràctica cada cop més acceptada i demandada pels consumidors. Tant és així que el seu impulsor, l'hotel Cala Jóncols de Roses (Alt Empordà,) ja ha venut 3.600 ampolles amb criança submarina als seus clients. Tot i que no està provat científicament, els seus responsables consideren que envellir el vi sota l'aigua de mar modifica extraordinàriament les qualitats del producte i mantenen la seva aposta davant la bona acceptació que ha tingut entre els seus clients.

L'hotel Cala Jóncols de Roses consolida la seva aposta pel vi amb criança submarina amb 900 ampolles anuals venudes

Roses (ACN).- El que va començar el 2009 com una prova pilot pionera a l'Estat, submergir vi al fons del mar per convertir-lo en un producte únic i original, s'ha consolidat cinc anys després com una pràctica cada cop més acceptada i demandada pels consumidors. Tant és així que el seu impulsor, l'hotel Cala Jóncols de Roses (Alt Empordà,) ja ha venut 3.600 ampolles amb criança submarina als seus clients. Tot i que no està provat científicament, els seus responsables consideren que envellir el vi sota l'aigua de mar modifica extraordinàriament les qualitats del producte i mantenen la seva aposta davant la bona acceptació que ha tingut entre els seus clients.