Barcelona

El portal Edu3.cat veu la llum per posar els continguts de la CCRTV a disposició dels docents

Mestres i professors disposen d'una nova eina de consulta i formació, que també servirà per fomentar l'ús de les noves tecnologies entre els alumnes. Es tracta del portal Edu3.cat, que conté el material audiovisual educatiu produït per la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i el Departament d'Educació.

Actualitzat
Tot de materials produïts per Televisió de Catalunya, Catalunya Ràdio i el Departament d'Educació es poden trobar i veure fàcilment per donar suport a escoles i instituts. Amb un clic, els continguts didàctics de la Corporació Catalana de Ràdio i televisió queden a l'abast de tothom, i, d'aquí a ben poc, els educadors participaran també en el portal fent-hi les seves aportacions.

La presentació del portal, en què s'ha estat treballant dos anys i mig, s'ha fet aquest dilluns. Els 85.000 docents de Catalunya en podran descarregar tots aquests programes, per fer-los servir quan vulguin. De fora de la comunitat educativa, també es poden visualitzar tots els continguts de l'Edu3.cat, que en aquests moments disposa de 2.100 documents. Està previst que cada mes se n'incorporin 100 de nous.
Anar al contingut