42 grans xefs reivindiquen el sector en temps de Covid al nou anunci d'Estrella Damm
Dabiz Muñoz, Joan Roca i Ferran Adrià apareixen al nou anunci de la cervesera

42 grans xefs reivindiquen el sector en temps de Covid al nou anunci d'Estrella Damm

Ferran Adrià, Joan Roca, Carme Ruscalleda, Dabiz Muñoz i Nandu Jubany, entre els cuiners que participen al nou espot de la cervesera

RedaccióActualitzat

De Joan Roca i Ferran Adrià a Carme Ruscalleda, Dabiz Muñoz, Fina Puigdevall i Nandu Jubany. 42 grans xefs protagonitzen el nou anunci d'Estrella Damm, que és un manifest en defensa del sector, molt tocat per la pandèmia.

"Hem pres les mesures necessàries i, quan ens ho han demanat, hem tancat", diu Roca. "Continuarem fent el mateix que ens ha convertit en la millor gastronomia del món", afegeix Albert Adrià.

 

Aquests representants de l'alta gastronomia defensen l'aposta per la "màxima qualitat", el treball amb productes locals, la innovació i la creativitat com a essència d'un sector que vol "cuidar el benestar del teu cos i de la teva ànima". "És a dir, continuarem treballant exactament igual, com ho hem fet sempre", comenta Nandu Jubany.

El clam final el fan els germans Joan i Jordi Roca:

"Això no és només el nostre mitjà de vida, és la nostra manera de viure."

 

 

Aquests cuiners reconeguts internacionalment apareixen caminant per la Costa Brava, fins a la cala d'El Bulli. Entre els protagonistes hi ha Paolo Casagrande, Paco Pérez, Maca de Castro, Víctor Quintillà, Albert Raurich, Sílvia Hofmann i Hideki Matsuhisa.

L'anunci està dirigit pel cineasta Alberto Rodríguez, al costat del creatiu Oriol Villar. 

 

ARXIVAT A:
Gastronomia
Anar al contingut