El servei d'autobusos urbans variarà en funció de les manifestacions i els carrers tallats (ACN)
El servei d'autobusos urbans variarà en funció de les manifestacions i els carrers tallats (ACN)
Barcelona

21D: restriccions de trànsit, desviaments i afectacions, sobretot, als autobusos

TMB avisa que les mobilitzacions i el dispositiu de seguretat del 21D afectaran de forma severa la mobilitat per Barcelona

Actualitzat

Els dispositius de seguretat i les manifestacions pel Consell de Ministres que es fa aquest divendres a Barcelona ja afecten la mobilitat i el trànsit.

És per això que Transports Metropolitans de Barcelona (TMB)  ja ha previst que els transports públics, sobretot els autobusos urbans, tindran modificacions, desviaments i limitacions del seu recorregut.

Al matí la zona més afectada serà la dels voltants de la Casa de la Llotja de Mar i l'Estació de França. A la tarda, la zona on es tallarà el trànsit seran els Jardins de Salvador Espriu, el Passeig de Gracia i la Gran Via per on transcorrerà la manifestació convocada per la Comissió 21 de Desembre, integrada per una vintena d'organitzacions independentistes.

Aquestes són les previsions d'afectacions que fa TMB:


Afectacions al servei de bus al matí

El servei de bus es podria veure afectat per les concentracions convocades a diferents punts de la ciutat:

- Concentració a la Casa de la Llotja de Mar:

Hora: de 9.00 a 14 h, aproximadament.

Possibles línies afectades que es desviaran o que circularan amb limitacions: D20, H14, V13, V15, V19, 47, 59, 120 i Barcelona Bus Turístic .

- Concentració a l'Estació de França:

Hora: d'11.00 a 14 h, aproximadament.

Possibles línies afectades que es desviaran o que circularan amb limitacions: D20, H14, V13, V15, V19, 47, 59, 120 i Barcelona Bus Turístic .


Afectacions al servei de bus a la tarda

Horari de l'afectació: de 18.00 a 20.00 h, aproximadament.

Recorregut de la manifestació: Jardins de Salvador Espriu, passeig de Gràcia i Gran Via de les Corts Catalanes.

Línies afectades (amb restriccions importants, que es desviaran o que circularan amb limitacions): D50, H8, H10, H12, H16, V15, V17, 6, 7, 22, 24, 33, 34, 39, 47, 52, 54, 62, 67 i Barcelona Bus Turístic (Rutes Vermella i Blava).


Metro

Es recomana l'ús del metro en els desplaçaments, ja que hi haurà restriccions al trànsit de superfície. És aconsellable preveure un temps addicional per al desplaçament.


Més informació

Divendres es donarà informació en temps real de les afectacions al servei de bus i de metro a @TMBinfo.

 

 

 


Davant de la convocatòria d'una aturada de dues hores al migdia (de 12:30 a 14:00) de l'Intersindical-CSC, la Generalitat ha dictat uns serveis mínims que seran del 75% de l'oferta habitual tant de metro com d'autobusos.

ARXIVAT A:
21DMobilitat
Anar al contingut