Tall de l'AP-7 a Girona aquest 21D al matí (ACN)

Matí d'afectacions al trànsit per les mobilitzacions del 21D

Entre les 6 i les 8 del matí hi ha hagut un 53% menys d'entrada de trànsit a l'àrea de Barcelona, segons Trànsit

RedaccióActualitzat

21D amb diverses mobilitzacions al carrer com a protesta pel Consell de Ministres a Barcelona, que provoca afectacions en el trànsit des d'abans de les sis del matí en diversos punts del país.

 

Talls a l'AP-7

Una de les primeres vies que s'han tallat ha estat l'autopista AP-7 a l'Ampolla a les sis del matí. És el mateix punt on fa un parell de setmanes  ja es va fer un tall que es va allargar 15 hores.

A les tres de la tarda, s'ha obert la circulació en sentit sud, però segueix tallada en sentit contrari. Tot i que els activistes havien marxat hores abans, el tall s'ha perllongat perquè s'ha hagut de netejar de la via les restes de pneumàtics cremats. En aquest punt, la circulació es desviava cap a l'N-340, que durant una estona també s'ha tallat.

 

 

Tall de trànsit a l'AP-7 a l'Ampolla (ACN)

 

Filera de pneumàtics a l'AP-7 a l'Ampolla davant de diversos camions (ACN)

 

El tall de circulació de l'AP-7 a Sarrià de Ter, en sentit França, que ha començat a un quart de vuit del matí, ha acabat cap al migdia.

A l'altura de Sils s'ha acabat a quarts d'onze del matí, després d'unes tres hores. Uns tres-cents manifestants han tallat l'AP-7 en els dos sentits de la marxa en aquest punt.

Els CDR tallant l'AP-7 en sentit sud a Girona (ACN)

 

L'AP-7 també s'ha vist afectada per una marxa lenta que ha sortit a primera hora del matí des de l'àrea de servei de l'Arboç del Penedès. Els vehicles que s'hi han sumat tenien la intenció d'arribar fins a Barcelona i circulaven a 60 quilòmetres per hora per l'autopista.

 

Barcelona i accessos

A la B-10, la ronda Litoral, s'hi està circulant amb normalitat. Aquest matí ha arribat a estar tallada en tots dos sentits a l'altura de Montjuïc i després enre la Barceloneta i el Poblenou. Després s'ha reobert, però hi ha tornat a haver algun tall.

 

Els Mossos en el tall a la ronda Litoral a primera hora del matí

 

La ronda de Dalt està reoberta des de les vuit del matí. A primera hora s'ha tallat la sortida número 11, a l'altura de Santa Coloma de Gramenet i a Montigalà. 

Aquest matí també hi ha hagut un tall en tots dos sentits a l'avinguda Meridiana i una marxa lenta a la C-16, els túnels de Vallvidrera.

 

B-23 a Sant Joan Despí

 

En aquesta àrea també hi ha hagut afectacions en el transport públic. Totes les línies de tramvia han tingut afectacions de freqüència, però els Ferrocarrils de la Generalitat funcionen amb normalitat, així com el metro i Rodalies.

Aquests són els autobusos afectats.

 

 

Comarques de Lleida i Barcelona

Després de quatre hores, pocs minuts abans de les 11 del matí, els manifestants han marxat de l'A-2 entre Alcarràs i Soses, al Segrià, però fins a quarts de dues no s'ha pogut reobrir perquè encara hi havia pnemàtics i tanques de protecció que impedien la circulació.

 

L'A-2 a Alcarràs quan han marxat els manifestants

 

Cotxes i camions han quedat bloquejats i per això els Mossos d'Esquadra han arribat a demanar a Abertis, concessionària de l'AP-2, que aixequés barreres al peatge de Soses.

 

L'A-2 a Alcarràs

 

L'A-2 a Alcarràs

 

L'A-2 a Alcarràs (ACN)

 

En aquesta mateixa via hi ha hagut congestió per una marxa lenta des d'Òdena i Collbató fins a Barcelona.

Durant una estona a primera hora del matí també s'ha tallat la C-58 a Vacarisses.

 

La C-16 a Manresa en sentit Barcelona també ha estat tallada durant una estona amb pneumàtics cremant.

 

Comarques de Girona

Encara segueix tallada l'N-260 a Maià de Montcal. Ja s'han acabat els talls a l'N-II a Sant Julià de Ramis i a Celrà, així com a la C-25 a Santa Coloma de Farners i a la C-66 a Celrà.

Pel que fa a la C-31, també s'ha restaurat la normalitat a Verges, Torroella de Montgrí i Pals, on hi ha hagut talls durant hores.

A Verges s'ha circulat amb congestió als accessos, després que un centenar de persones han ocupat la rotonda que duu cap a Figueres i la Bisbal, i l'han tallat.
 

 

ARXIVAT A:
21DTrànsitProcés català
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut