Un masover voluntari lliura un camp
"Voluntaris masovers", a "Latituds"
Dijous, 23.10, al 33

"Latituds" dedica el programa al fenomen mundial de voluntariat en granges ecològiques

Més de 100.000 joves participen en un nou moviment mundial de voluntariat en granges ecològiques anomenat WWOOF. El fenomen també ha arribat a casa nostra.

El dijous 5 de març, "Latituds" emet el cinquè capítol de la temporada, dedicat al fenomen mundial de voluntariat en granges ecològiques

Més de 100.000 joves participen en un nou moviment mundial de voluntariat en granges ecològiques anomenat WWOOF (World Wide Opportunities on Organic Farms). Aquest fenomen ha arribat a Catalunya, on moltes masies han obert les portes a aquests joves, que creuen en un altre model de vida.  

Molts voluntaris, amb un alt nivell d'estudis i vinguts de la ciutat, ja han engegat un projecte propi. Aposten per l'agricultura ecològica, que s'ha convertit en l'alternativa a l'agricultura intensiva, i estan repoblant un camp oblidat durant dècades.

Amb aquest programa, una setmana més, "Latituds" promourà la reflexió i el debat sobre els drets humans, la sostenibilitat i el desenvolupament social. Com sempre, presentant els continguts en un to positiu, centrant l'atenció en les solucions dels problemes a partir de projectes concrets i donant visibilitat a les persones que els impulsen sobre el terreny.

 

Anar al contingut