Desplegament especial

Especial eleccions 24-M, a TV3

A partir de les 19.00 seguirem els sondejos, l'escrutini i analitzarem els resultats en un programa especial

Aquest diumenge, TV3 farà un desplegament especial per seguir, minut a minut, la jornada electoral. A més del seguiment de l'actualitat al 3/24 al llarg de tot el dia, a partir de les 19.00 s'emetrà el programa especial "E-15", presentat per Ramon Pellicer, Lídia Heredia, Carles Prats i Núria Solé.

"E-15"

Aquest programa tindrà quatre parts ben diferenciades. En la primera es repassarà tota l'actualitat que hagi generat la jornada i les votacions.

En la segona, que començarà a les 20.00, es farà públic el sondeig per Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. També s'oferiran els sondejos de Madrid i altres ajuntaments importants d'Espanya, i el de les comunitats de Madrid, Aragó i Castella-la Manxa.

La tercera part, a partir de les 20.45, seguirà l'escrutini en temps real de tots els municipis de Catalunya, els principals ajuntaments d'Espanya, els parlaments autonòmics espanyols i el Consell d'Aran.

Es preveu que cap a les 23.00, els resultats ja siguin definitius en molts casos. A partir de llavors serà el moment de l'anàlisi política, a càrrec del director del programa "Parlament", Josep Maria Martí i amb la participació dels representants dels principals partits: Jordi Turull (CiU), Marta Rovira (ERC), Esther Niubó (PSC), Pere Calbó (PP), Dolors Camats (ICV), Carlos Carrizosa (Ciutadans) i Quim Arrufat (CUP). També hi haurà les valoracions dels directors i subdirectors dels principals rotatius que es publiquen a Catalunya: "La Vanguardia", "El Periódico", "Ara", "El Punt Avui", i les edicions a Catalunya d'"El País" i "El Mundo".

Aquest programa especial també tindrà com a convidats els qui van ser alcaldes històrics de Girona, Tarragona i Lleida (Joaquim Nadal, Joan Miquel Nadal i Antoni Siurana) i la intervenció de Diana Garrigosa, dona de Pasqual Maragall.

Durant el programa hi haurà connexions amb totes les seus dels partits a Barcelona i també a Girona, Tarragona i Lleida, i un seguiment de les eleccions del Consell General d'Aran. Els professionals de TV3 també seran a les seus del PP, PSOE, Podem i Ciutadans, a Madrid. Durant la nit hi haurà connexions en directe amb Palma i València per conèixer l'evolució dels resultats en aquestes comunitats.

El periodistes Pere Bosch i Eva Varas prendran el pols de les xarxes i internet amb un seguiment especial a la xarxa i al portal 324.cat.

Gràcies a la tecnologia, per primer cop el programa serà virtualment a les places dels ajuntaments de les quatre capitals catalanes, en una visualització de dades mai vista amb "mapping" a les façanes dels ajuntaments.

Mitjans digitals: seguiment en temps real de l'escrutini de tots els municipis de Catalunya

Diumenge, el portal 324.cat estarà molt atent al que passi als col·legis electorals i a les xarxes socials i, amb les urnes ja tancades, oferirà l'escrutini en directe municipi a municipi. Un mapa de Catalunya donarà accés als resultats dels 947 municipis del país, que es podran consultar des de qualsevol dispositiu (ordinadors, mòbils i tauletes) tant al web com a l'app del 324.cat. També des del mapa hi haurà accés als resultats per províncies i els globals de tot el país.

Pel que fa als resultats a Espanya, es podrà accedir als resultats al detall de tots els municipis, així com als globals de tot l'estat, tant pel que fa als resultats municipals com als de les comunitats autònomes.

En les televisions connectades es podrà seguir el programa especial eleccions i, simultàniament, consultar l'escrutini dels resultats a qualsevol municipi de Catalunya.

Els espectadors amb Hbbtv disposaran a partir de les 21.00 d'un accés a l'aplicació que els permetrà consultar en temps real l'escrutini del municipi que introdueixin en el buscador que se'ls obrirà amb l'aplicació.

Anar al contingut