Suquet de peix amb curri

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'anís conté un oli essencial ric en anetol, una substància que pot ajudar a millorar la digestió i ajudar a eliminar els gasos.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 800 g Cerviola

    150 g ceba rossa

    500 ml fumet vermell amb safrà

    400 ml llet de coco

    6 patates de muntanya

    2 claus

    1 gra d'all

    1 bitxo de Jalapa

    Gingebre

    Cúrcuma

    Cardamom verd

    Cardamom negre

    Comí

    Anís estrellat

    Coriandre

    Oli de coco

    Farina

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Tallem un tros de gingebre, un tros de cúrcuma, un bitxo de Xalapa fresc, un all, una boleta de cardamom negre, 3 boletes de cardamom verd, una culleradeta de comí, 2 claus d'olor, un anís estrellat i mig manat de coriandre. Ho barregem i ho reservem en un bol. 
  2. Escalfem oli de coco en una cassola i quan és calent hi afegim el contingut del bol i 150 g de sofregit de ceba fosca. 
  3. A continuació, hi afegim 400 ml de llet de coco i 500 ml de fumet vermell amb safrà.   
  4. Escapcem 6 patates de muntanya i les hi afegim.  Ho coem durant 25 minuts. 
  5. En una paella hi escalfem oli de confitar. Tallem a mossegada 800 g de filet de cerviola, els enfarinem i els fregim a la paella fins que quedi segellat per fora i cru per dins. Reservem amb paper absorbent. 
  6. Quan la patata és cuita, hi afegim la cerviola i ho coem a foc baix 2 minuts. 
  7. Ho emplatem amb una mica de coriandre tallat per sobre. 
Anar al contingut