Rascassa amb col picuda

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Xavi Ferraté
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES

    1 col picuda

    1 rascassa (1,5 kg)

    3 llesques de pa fregit

    1 dl vermut daurat

    1/2 l de fumet de rascassa

    Oli d'oliva verge extra

    Sal

    Pebre negre

    Cibulet

PREPARACIÓ

  1. Tallem la col picuda i la marquem amb oli roent en una cassola.
  2. Hi afegim vermut i reduïm.
  3. Tapem i deixem ofegar uns minuts.
  4. Netegem la rascassa: aletes, escates i espines.
  5. Marquem la rascassa pel costat de la pell.
  6. Reduïm el fumet de rascassa amb verduretes i mullem els trossos de pa fregit.
  7. Muntem el plat.
  8. Hi afegim el cibulet picat.
Anar al contingut