Sopa torrada amb pilotilles
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Fina Collell
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Informació nutricional -Obre
els fredolucs son uns bolets típics de les terres catalanes, el seu nutrient principal és l'aigua, són molt pobres en energia i rics en minerals.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 200 g de "sopa torrada" (llesques de pa torrat)
- 300 g de fredolics guardats amb sal (o en un altre tipus de conserva)
- 4 botifarres
- all i julivert
- 100 g de cansalada virada
- 1 ou
- farina
- oli d'oliva
- Ingredients per al caldo:
- 2 l d'aigua
- 1 carcanada de pollastre
- 1 os de pernil
- 1 porro
- 1 pastanaga
PREPARACIÓ
Per fer el caldo, poseu en una olla l'aigua, la carcanada de pollastre, l'os de pernil, el porro i la pastanaga i deixeu-ho bullir durant 45 minuts.
A continuació, coleu el caldo, poseu-lo en un cassó juntament amb la sopa torrada i deixeu-ho coure mentre ho remeneu de tant en tant. Mentrestant, poseu en un bol la botifarra sense pell, l'ou i l'all i el julivert picat i barregeu-ho bé amb una foquilla. Seguidament, feu les pilotilles amb les mans, enfarineu-les i fregiu-les en una paella amb oli. Quan estiguin dauradetes, retireu-les i reserveu-les sobre paper absorbent. Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu els fredolics. Després, en una altra paella amb una mica d'oli salteu la cansalada tallada a dauets.
Finalment, poseu els fredolucs, la cansalada i les pilotilles al cassó de la sopa torrada, remeneu-ho una mica deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts.I ja per acabar, emplateu la sopa torrada amb els fredolics i les pilotilles.
A continuació, coleu el caldo, poseu-lo en un cassó juntament amb la sopa torrada i deixeu-ho coure mentre ho remeneu de tant en tant. Mentrestant, poseu en un bol la botifarra sense pell, l'ou i l'all i el julivert picat i barregeu-ho bé amb una foquilla. Seguidament, feu les pilotilles amb les mans, enfarineu-les i fregiu-les en una paella amb oli. Quan estiguin dauradetes, retireu-les i reserveu-les sobre paper absorbent. Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu els fredolics. Després, en una altra paella amb una mica d'oli salteu la cansalada tallada a dauets.
Finalment, poseu els fredolucs, la cansalada i les pilotilles al cassó de la sopa torrada, remeneu-ho una mica deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts.I ja per acabar, emplateu la sopa torrada amb els fredolics i les pilotilles.