Pebrots farcits

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els pebrots són una hortalissa d'elevat contingut en antioxidants gràcies a la vitamina C, als betacarotens i al licopè que contenen.    Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 175 g de bolets en conserva 

    125 g de cansalada 

    200 ml de nata per a cuinar  

    12 pebrots del piquillo 

    1 ceba 

    Formatge grana padano 

    Pa ratllat 

    Sal Farina     

     

PREPARACIÓ

 

  1. Saltem 125 g de cansalada tallada petita. Mentre va fent, tallem 1 ceba a brunesa i li afegim.  
  2. Escorrem i maltallem 175 g de bolets en conserva. Els afegim al sofregit. 
  3. Hi afegim 1 cullerada de farina i ho integrem.  
  4. Un cop la farina ja és torrada, hi afegim 200 ml de nata per a cuinar. Bullim i remenem fins que espesseixi. 
  5. Escorrem 12 pebrots del piquillo en conserva. Els farcim amb la barreja de la paella i els anem col·locant en una safata per anar al forn. 
  6. Empolsinem els pebrots amb pa ratllat i formatge grana padano que ratllem. 
  7. Ho posem al forn 5 minuts a 200º i ja podem servir-los. 

 
       
 

Anar al contingut