Arròs de galta de porc

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La tòfona és un bolet subterrani, molt lleuger i font de niacina (vitamina B3) Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 300 g arròs  
  • 200 g ceba rossa  
  • 60 g brou de porc concentrat  
  • 750 ml brou de porc 
  • 2 galtes de porc  
  • 2 ous  
  • 1 tòfona melanosporum 
  • Cardamom 
  • Vinagre  
  • Safrà  
  • Sal  
  • Pebre negre 
  • Vi ranci  
  • Oli suau  
  • Oli OVE 
  •  
  •  
  •  

PREPARACIÓ

  1. Tindrem ja cuites dues galtes de porc que esfilagarsem. Després les enrossim amb 200 g de ceba rossa a juliana i oli.   
  2. Quan s'aferren, hi afegim un raig de vi ranci.  
  3. Hi afegim 200 g d'arròs, sal, pebre, 2 cardamoms esclovellats, brins de safrà i una mica més d'oli si cal.  
  4. Quan l'arròs estigui perlat, hi afegim 750 ml de brou de porc escalfat i ho courem 13 minuts a foc mitjà-alt.  
  5. Mentrestant preparem la maionesa de tòfona. Posarem en un got batedor 1 ou, 1 ou dur ja pelat que maltallem, sal, pebre, vinagre, 60 g de brou de porc concentrat i oli suau. Emulsionem. Per últim hi ratllem 1 tòfona melanosporum.  
  6. Traiem la cassola del foc, la cobrim amb un drap sec i la deixem reposar dos minuts.  
  7. Afegim la maionesa a l'arròs, ja sigui amb biberó o cullera, i ja el podem emplatar.  
 
       
 
Anar al contingut