Pinetells a la brasa amb vinagreta de taronja
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Joan Roca. Restaurant El Celler de Can Roca. Girona
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 24 pinetells
- Per a la salsa de taronja: 200 cl de suc de taronja, 50 cl d'oli d'oliva i cerfull picat.
- Fulles de cerfull
- Sal i pebre
PREPARACIÓ
Marquem a la brasa el pinetells amb una mica d'oli i els salpebrem.
Salsa de taronja: fem reduir un terç el suc de taronja. Després es munta amb oli d'oliva i, finalment, amb cerfull picat.
Muntatge:
Col·loquem els bolets al plat i els amanim amb la salsa de taronja. Per acabar, s'hi posen les fulles de cerfull.
Salsa de taronja: fem reduir un terç el suc de taronja. Després es munta amb oli d'oliva i, finalment, amb cerfull picat.
Muntatge:
Col·loquem els bolets al plat i els amanim amb la salsa de taronja. Per acabar, s'hi posen les fulles de cerfull.