Pastís de iogurt i nabius

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els nabius tenen propietats nutricionals molt interessants. Lleugers d'energia i rics en fibra, destaquen pels seus nutrients antioxidants.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

     

    400 g nabius  

    3 ous  

    1 iogurt (ha de ser en pot de vidre. Ens servirà de mida)  

    3 mides de farina  

    2 mides de sucre  

    1/2 mida d'oli coco temperat  

    1/2 mida oli OVE  

    1/2 cullerada d'anís en gra  

    1 sobre de llevat químic  

    2 llimes  

    2 cullerades de sucre  

    1 canonet canyella  

    Sal  

    Mantega  

    Licor d'ametlla 

PREPARACIÓ

  1. Posem en un pot 300 g de nabius, 2 cullerades de sucre, la pell de dues llimes, mitja cullerada d'anís en gra, un canonet de canyella, un raig de licor d'ametlla i sal.
  2. Ho coem a foc baix durant 1 hora per aconseguir una melmelada de nabius.
  3. Separem clares de rovells de 3 ous. Les clares aniran a un pot i els rovells, a un altre.
  4. Muntem les clares amb una mida de sucre.
  5. Muntem els rovells amb una mida de sucre.
  6. Afegim 1 iogurt, ¿  mida d'oli OVE i ¿ mida d'oli de coco. Ho integrem.
  7. Hi afegim les clares reservades. Les integrem.
  8. Tamisem al bol 1 sobre de llevat químic i 3 mides de farina. Ho integrem.
  9. Hi afegim al bol 100 g de nabius. Els integrem.
  10. Untem un motlle amb mantega i farina.
  11. Omplin el motlle amb la massa. Ho enfornem a 180º durant 25 minuts.
  12. Emplatem un tall del pastís amb la melmelada de nabius per sobre.
Anar al contingut