Batut de fruites vermelles

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els fruits vermells com els gerds i les groselles són molt riques en vitamina C, flavonoides i folats; tots tenen un gran poder antioxidant.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g mix de fruites vermelles   
  • 150 g gel petit de còctel  
  • 300 ml llet  
  • 125 g iogurt natural  
  • 40 g sucre 
  • Menta fresca  
  • Sucre
  • Gerds  
  • 1 llimona

PREPARACIÓ

  1. Posem dins un got americà 300 ml llet, 125 g iogurt natural i 40 g de sucre.  
  2. Afegim al got americà 200 g de fruits vermells congelats i 150 g de gel petit.  
  3. Ho turbinem tot fins que tinguem una textura de granissat. 
  4. Posem en un plat fons el suc de 1/2 llimona.  
  5. Posem en un altre plat fons una mica de sucre. 
  6. Mullem les vores del got on servirem el batut, capgirant-lo al plat amb suc de llimona i després fem el mateix amb el plat de sucre.  
  7. Omplim el got amb la vora arrebossada de sucre amb el granissat. 
  8. Acabem amb una fulla de menta fresca i un gerd.  
Anar al contingut